Hotelarrangementen Volendam

Weekendje Volendam

 

Weekendje Volendam: Sfeervol relaxen en er weer fris tegenaan

 

Weekendje Volendam? Volendam is te mooi, te veelzijdig, te levendig en te gezellig om al na een paar uur te verlaten. Waarom dan geen overnachting? Volendam heeft meer dan 100 jaar ervaring als uitstekend gastheer. Uit het complete aanbod hebben wij de beste weekendarrangementen voor je samengesteld om heerlijk tot rust te komen na alle indrukken van de eerste dag. Onze hotelarrangementen zijn doorgaans onderdeel van een tweedaags verblijf, dat met de vele losse opties zelf is samen te stellen. Wil je liever gebruik maken van onze ervaring, dan helpen we je graag om samen een uitgebalanceerd programma op te stellen, dat helemaal voldoet aan de wensen en bedoelingen die je voor ogen hebt.  

Hotelarrangement Volendamse Avond

Ontdek het bruisende nachtleven van Volendam tijdens dit feestelijke programma aan de Volendammer dijk. Dit programma is inclusief hotelovernachting met ontbijt.
€ 115,00 p.p. incl BTW
vanaf 4 personen

Weekendje Volendam Marken / Diner

Beleef een onvergetelijk Weekendje Volendam-Marken met ons uitgebreide verkenpakket. Dit arrangement bestaat uit het verkenpakket, driegangendiner aan de haven en…
€ 125,00 p.p. incl BTW
vanaf 2 personen

Hotelarrangement Palingsound

Weekendje Volendam? Geniet van compleet dagprogramma rondom de Volendammer dijk met overnachting.
€ 139,00 p.p. incl BTW
vanaf 8 personen

Hotelarrangement Zuiderzee

Gezellig Weekendje Volendam inclusief een workshop Volendams, Muzikale Puzzeltocht, Lunch, Foto, Live Cooking Buffet en overnachting inclusief ontbijt.
€ 155,00 p.p. incl BTW
vanaf 10 personen

© 2010 Volendam Events | Alle Rechten Voorbehouden | Realisatie Studio Web

Inloggen