• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Origineelste aanbod
  • Alles in één keer goed geregeld
  • Professioneel en enthousiast
  • Sterk in maatwerk

Bedrijfsuitje Teambuilding

Op zoek naar een bedrijfsuitje met teambuilding? Volendam Events heeft het grootste aanbod verrassende en originele teambuilding in Volendam. Van Escape Room tot Borrelboot en van Muzikale Puzzeltocht tot Quiz Diner. Wij bieden passende teambuilding voor elk bedrijfsuitje.

Escape Room

Escape Rooms zijn hot. Volendam Events heeft een spannende en originele Escape Room opgezet: Escape the bar. Hierbij word je met collega’s opgesloten in een Volendams café.  Lukt het jullie om binnen 45 minuten deze bar te verlaten? Deze teambuildingsactiviteit is geschikt voor kleine en grote groepen. Ook een Escape Room competitie behoort tot de mogelijkheden.

Verrassende boottochten

Ook een boottocht vanuit de haven van Volendam leent zich prima voor teambuilding. Wat denk je van een comfortabele vaartocht over de Gouwzee naar het voormalig eiland Marken. Of beleef een feestje op zee op onze Borrelboot, waarbij je collega’s kunnen genieten van gezellige muziek in combinatie met de lekkerste hapjes en drankjes. Spreekt een authentiek zeilschip meer tot verbeelding? Boek dan een zeiltocht over het Markermeer en geniet van het adembenemende uitzicht.

Maatwerk

Liever een bedrijfsuitje op maat? Al onze teambuildingsactiviteiten zijn te combineren tot een uitje dat geheel aansluit bij jullie persoonlijke wensen en budget. Wij sturen een vrijblijvende en professionele offerte binnen 24 uur.

Meer informatie?

Wil je meer weten over een bedrijfsuitje met teambuilding? Bel 0299 323217 of stuur een e-mail met jullie wensen naar info@volendamevents.com.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden:

Inloggen