• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen

Klantervaringen

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

 

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.
28-08-2016
Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.
28-03-2018
We hebben een erg leuke dag gehad, bedankt!
14-08-2016
Wij hebben een super leuke dag gehad. Alles was top geregeld, bedankt! Volendam Events: een echte aanrader!
14-08-2016
Ga zo door het was een superdag.
28-08-2016
Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette
14-08-2016
Het was een geslaagde dag, bedankt voor de goede service
28-03-2018
Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.
28-08-2016
We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!
28-08-2016
Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.
14-08-2016
Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!
08-11-2012
Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!
05-11-2012
Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie
08-11-2012
Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!
28-08-2016
Het was een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!
28-03-2018