• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk

Klantervaringen

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

 

We waren met gezin in Volendam en hebben deze speurtocht bij Volendam Events geboekt. We gaan zeker nog een keer een uitje boeken bij Volendam Events.
22-01-2021
9
Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!
22-01-2021
10
Wat een leuke speurtocht. De tocht was voor de kinderen en voor ons uitdagend. Uiteindelijk hebben we de Visserman kunnen redden. Kinderen waren superblij met hun prijs.
22-01-2021
10
Leuke workshop Volendams. Examen met stemkastje. Allemaal geslaagd.
22-04-2020
10
We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!
22-04-2020
10
Ik vond het heel leuk. Spannend. Het was net als op TV. Leuke uitdagende vragen. En nog zelf gewonnen ook... TOP!
22-04-2020
9
Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!
16-10-2019
10
Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!
12-09-2019
10
Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.
20-03-2019
10
We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.
20-03-2019
10
Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.
20-03-2019
10
Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!
20-03-2019
10
Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.
20-03-2019
10
Geweldig! Voor een scherpte prijs heel veel kunnen doen en Volendam ontdekt. Het diner bij van den Hogen was boven verwachting. Alles vers op tafel geserveerd, divers en we mochten bij bestellen. Super snelle en aardige bediening. Aangenaam verrast en aan te bevelen:)
20-03-2019
10
De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.
20-03-2019
10
  • De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen