• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen

Klantervaringen

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

 

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.
27-08-2016
Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!
15-08-2016
Een ontzettend leuke dag gehad. Een aanrader.
27-08-2016
Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.
14-08-2016
Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !
14-08-2016
Ramon en Crelis, bedankt voor de geslaagde avond! iedereen vond het heel erg leuk! ik hoor alleen maar positieve reacties.
28-08-2016
Het was een goed verzorgde dag. Ik wil zeker nog benadrukken dat we het meedenken erg hebben gewaardeerd.
05-11-2012
Wij vonden dat de gids heel goed de rondleiding deed, en de uitleg bij de palingrokerij was ook heel goed. Nogmaals wij waren zeer tevreden en het is voor herhaling vatbaar.
28-08-2016
Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!
28-08-2016
Beste Ramon en collega's, Wij hebben genoten van de fijne dag, zeer geslaagd!! Alles verliep goed. Bedankt voor jullie inzet !!!! Ook tijdends de fotosessie was ruim de tijd om foto's te maken, etc. Vr .gr. Ivo van Scheppingen.
28-08-2016
We hebben een ontzettend leuke (mid)dag gehad! Dank daarvoor!
14-08-2016
Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.
05-11-2012
Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.
08-11-2012
Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!
14-08-2016
Wij hebben een superleuke dag gehad. Mede dankzij het mooie weer en de leuke gids hebben wij ons prima vermaakt. Het eten was superlekker. Iedereen van onze groep was vol lof. Heel erg bedankt voor alles. En zeker tot een volgende keer. Groeten Anton en Christine van der Lelie
02-10-2013