• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk

Klantervaringen

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

 

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!
19-03-2019
10
Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .
19-03-2019
10
Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad
19-03-2019
10
We gaan jullie zeker aanbevelen!
19-03-2019
10
Super dag gehad bedankt hiervoor!
19-03-2019
10
Kimmetje is top xx MARGRIET
19-03-2019
10
We zijn erg tevreden. Hebben een top dag gehad !
19-03-2019
10
Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.
19-03-2019
10
Zeer leuke dag gehad!
19-03-2019
9
Fantastische avond gehad.
19-03-2019
10
Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.
19-03-2019
10
Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten
19-03-2019
10
Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!
19-03-2019
10
Communicatie was vlot en duidelijk. Escape room vond iedereen erg leuk. Uitdaging op precies het juiste niveau. Elke deelnemer kon op zijn of haar niveau z´n steentje bijdragen. Het eten bij Spaander was prima geregeld, vlot en lekker.
19-03-2019
10
We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.
19-03-2019
10
  • De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen