• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk

Puzzeltochten in Volendam

Puzzeltocht Volendam? Ontdek puzzelend de schoonheid van mooi Volendam

Leer al puzzelend Volendam kennen. Ontdek samen met collega's, vrienden of familie hoe mooi Volendam is. Onze puzzeltochten brengen je langs Volendams mooiste plekjes en bevatten vele wetens-waardigheden en anekdotes over dit bijzondere en wereldberoemde vissersdorpje aan het IJsselmeer.

Puzzeltocht Volendam

Deze puzzeltocht brengt je langs de mooiste plekjes van Volendam. Je krijgt goed inzicht hoe Volendam in de loop van de tijd is veranderd. Eventueel kan de puzzeltocht in teamverband plaatsvinden zodat er een competitie ontstaat. Voor het winnende team is er vanzelfsprekend een leuke prijs.

Prijs € 15,00 inclusief BTW per persoon

Duur: 1,5 uur

Muzikale Puzzeltocht Volendam

Volendam staat natuurlijk ook heel bekend om bekende zangers en bandjes zoals Jan Smit, Nick & Simon, the Cats en de 3js. De muzikale puzzeltocht volendam is een combinatie van vragen over Volendam, vragen over de palingsound en een palingpopquiz na afloop. Het team met de meeste punten wint een leuke prijs.

Prijs: € 25,00 inclusief BTW per persoon Duur: 2 uur

Puzzel Fietstocht Volendam

Sportieve teambuilding door Volendam en Waterland

Tijdens deze fietspuzzeltocht gaan de de deelnemers in teams met originele opdrachten door het mooie Volendam en Waterland. Een goede manier om op een aantrekkelijke manier de teamgeest te bevorderen.

Prijs: € 27,- inclusief BTW per persoon

Duur: 3 uur

 

Bekijk alle puzzeltochten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
We hebben het heel erg leuk en gezellig gehad, het is voor ons allemaal een top weekend geweest. We zullen het aan iedereen door vertellen dat jullie het reuze goed hebben georganiseerd.
Wij hebben het echt super leuk gehad in Volendam! Echt een top organisatie. Goede communicatie vooraf, overal wisten ze meteen wat wij kwamen doen en iedereen reageerde even enthousiast. Super leuke begeleiding!! Kroegentocht meteen heel gezellig.. eigenlijk alleen maar lof voor jullie. Ik raad jullie zeker aan bij anderen en als ik zelf nog eens naar Volendam kom met een groep, weet ik jullie zeker te vinden.
Wij werken ook voor.
Klanten
  • De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen