Originele teamuitjes in Volendam
  • De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk

Origineel Teamuitje

Originele teamuitjes in Volendam

Op zoek naar een origineel teamuitje? In Volendam zijn er veel mogelijkheden voor een originele invulling van het teamuitje. Volendam Events biedt al meer dan 10 jaar originele escape rooms, workshops en boottochten aan die zorgen voor een onvergetelijk teamuitje in Volendam.

Originele Escape Rooms

Een originele Escape Room is een leuke activiteit voor een teamuitje. Wat denk je van 'Escape the bar'? Hierbij heb je 45 minuten de tijd om te ontsnappen uit een Volendams café. Of los een moord op tijdens Escaperoom 'Moord in het café'. Kroegeigenaar Kees Kil is op brute wijze vermoord en jullie zijn aangesteld om de moordenaar te vinden.

Bekijk originele escape rooms

Originele Workshops

Op zoek naar een originele workshop? Wellicht lijkt het jullie leuk om te leren palingroken. Onze palingroker Xaver Jäger is Nederlands kampioen en leert jullie graag de fijne kneepjes van het vak. Natuurlijk mag je na afloop de paling proeven of mee naar huis nemen. Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over het Volendamse dialect? Dan is de Workshop Volendams leren iets voor jouw team. Je leert typisch leuke Volendamse woorden en uitdrukkingen aan de hand van oefeningen en kermisliedjes. Bij een goede inzet verdien je ook nog het officiële diploma Volendams leren.

Bekijk alle workshops

Originele Boottochten

Op zoek naar originele boottochten? Wat denk je van het arrangement Rondleiding Mooi Volendam- Mooi Marken? Dit is een compleet verzorgd teamuitje met rondleiding palingrokerij, lunch, rondvaart naar Marken, rondleiding Volendam, foto in klederdracht en diner. Of misschien lijkt het jullie leuk om te zeilen? Dan is het dagje Volendam met zeiltocht een leuke optie. Samen met collega’s genieten van het prachtige uitzicht op de havens van Volendam en Marken. Natuurlijk mag hierbij een hapje en een drankje niet ontbreken. Ook het Diner op Zee is een goed idee voor een origineel teamuitje. Hierbij combineer je een zeiltocht met een smakelijke BBQ.

Bekijk meer originele boottochten

Originele teamuitjes op maat

Ben je op zoek naar een origineel teamuitje op maat? Ook dan ben je bij Volendam Events aan het juiste adres. Wij maken voor elk team een vrijblijvende offerte. Combineer een rondleiding door Volendam met een Escape Room of een zeiltocht over het Markermeer met een puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam. Deze activiteiten combineer je dan weer eenvoudig met een foto in klederdracht, lunch of diner. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail met je wensen naar info@volendamevents.com en wij stellen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op.

Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
We gaan jullie zeker aanbevelen!
We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.
Wij werken ook voor.
Klanten
  • De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen