Het leukste dagje Volendam
 • De beste uitjes tegen dé beste prijs
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Alles in één keer goed geregeld
 • 200 activiteiten
 • Sterk in maatwerk

Dagje Volendam

Het leukste dagje Volendam

Op zoek naar een leuk dagje Volendam of dagje Volendam én Marken? Hier vind je meer dan 200 tips en ideeën voor een origineel én voordelig dagje uit. Bij ons is elk gezelschap van 2 tot 400 personen van harte welkom. Of het nu gaat om een dagje Volendam met collega’s, familie, gezin, vrienden of partner.

Wil je meer informatie over een dagje Volendam? Vind hier snel de juiste informatie:

lees meer…

1 t/m 10 van 228 resultaten

Volendam Marken in 1 Dag

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam én Marken met dit leuke dagje uit. Inclusief koffie met gebak, rondvaart, lunch, foto en puzzeltocht.


8,6 zeer goed
 • 6,75 uur
 • Vanaf: 2 pers
 • Van 59,50 voor49,50 p.p.

Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Een compleet en onvergetelijk dagje uit in Volendam met lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.


8,5 zeer goed
 • 7,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 59,50 voor49,50 p.p.

Dagje Volendam Palingsound

Beleef ons dagje Volendam Palingsound! Een compleet dagje Volendam inclusief puzzeltocht, foto in kostuum en diner.


8,5 zeer goed
 • 9,5 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 55,- voor45,00 p.p.

Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Ontsnap uit Geries café voordat de boze buurman de politie inschakelt. 100% corona proof Escape Room.

 


9,2 uitstekend
 • 1,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 25,- voor20,00 p.p.

Escape Room Arrangement

Geniet van een compleet verzorgd dagje uit in Volendam inclusief Escape Room, puzzeltocht en foto.

8,5 zeer goed
 • 3,5 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 37,50 voor25,00 p.p.

Puzzeltocht De Geheimen Van Volendam

Ontdek het geheim van Volendam. Leuke tour langs de bezienswaardigheden van Volendam.

8 zeer goed
 • 2 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 15,- voor10,00 p.p.

Volendamse Avond [Quiz Editie]

Geniet van een gezellig avondje uit in Volendam inclusief foto in Volendams kostuum, diner en Volendamse Quiz Avond.
 


8,8 zeer goed
 • uur
 • Vanaf: 8 pers
 • Van 55,- voor49,50 p.p.

Wie is De Gladde Aal?

Speel de Volendamse versie van 'Wie is de Mol'. Een spel waarbij je niemand kunt vertrouwen. Of toch wel?


9,3 uitstekend
 • 3 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 29,50 voor19,50 p.p.

Crazy Volendam Arrangement

Een heerlijk gek uitje aan de Volendammer dijk inclusief Crazy Volendam, foto in Volendams kostuum, Havenmenu en Volendamse Quiz Avond.


8,3 zeer goed
 • 8,0 uur
 • Vanaf: 8 pers
 • Van 62,50 voor49,50 p.p.

Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking. Inclusief begeleiding, een drankje en prijs winnende team.


8 zeer goed
 • 3,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 29,50 voor19,50 p.p.
Meer resultaten
Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
We hebben een super dag gehad. Bedankt voor de organisatie.
Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.
Wij werken ook voor.
Klanten

Dagje Volendam Marken

Genieten van Volendam én Marken? Volendam Events biedt enkele leuke arrangementen en boottochten aan om Volendam én Marken te ontdekken. Volendam Marken in 1 Dag is een compleet verzorgd dagarrangement inclusief koffie met gebak, boottocht naar Marken, lunch, foto en puzzeltocht door Volendam. Wil je liever Volendam en Marken ontdekken met een gids? Kies dan voor het Rondvaartarrangement of Dagje Volendam Marken. Wil je Volendam en Marken ontdekken in combinatie met een bierproeverij? Ga dan voor Mannen van het Markermeer.  

Andere leuke Volendam Marken arrangementen:

Compleet verzorgd dagje uit: Unieke arrangementen in Volendam en omstreken

Interesse in een compleet verzorgd dagarrangement? Dan is het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven een goed idee. Dit uitje begint met een lunch in een gezellig eetcafé direct aan de Volendamse haven. Daarna ontdek je de mooiste plekjes van Volendam tijdens Puzzeltocht het Geheim van Volendam. Natuurlijk mag een foto in Volendams kostuum niet ontbreken, een prachtig aandenken aan jullie dagje uit. Je sluit de dag af met een smakelijk diner in een sfeervol eetcafé in de haven van Volendam. 

Andere populaire Volendam uitjes: 

Voordelig Dagje Volendam

Op zoek naar goedkope uitjes in Volendam? Een dagje Volendam hoeft niet duur te zijn. Volendam Events biedt alle activiteiten en arrangementen aan tegen een scherpe prijs. Al voor € 10,00 p.p. boek je een rondleiding met een gids door Volendam. Ook onze compleet verzorgde dagarrangementen zijn voordelig. Je profiteert dan niet alleen van combinatiekorting, maar jullie dagje uit is dan ook in één keer goed geregeld.

Lees meer over goedkope uitjes in Volendam.

Dagje Volendam Actie

Op zoek naar een Dagje Volendam Actie? Op de website van Volendam Events vind je voor elk gezelschap de beste deals. Leuke en verrassende activiteiten voor een zeer scherpe actieprijs. Bij ons is het ook mogelijk verschillende acties met elkaar combineren. Dan profiteer je tijdelijk van nóg meer voordeel. Bekijk ons aanbod en zoek een actie die bij jullie gezelschap past. Dus een uniek uitje met vrienden, familie of collega’s boek je snel, eenvoudig en voordelig bij Volendam Events.

Een dagje Volendam op Zondag? Dat kan!

Op zondag kan je in Volendam veel beleven. Want ook op zondag kan je volop genieten van onze arrangementen en activiteiten. Populaire arrangementen zijn het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven en Volendam Marken in 1 Dag. Daarnaast zijn op de dijk en in het centrum veel winkeltjes open. Ook veel Volendammers komen op zondag naar de dijk. Ze zoeken elkaar op om gezellig bij te kletsen en een hapje te eten. Kortom: Volendam bruist ook op zondag.  

Dagje Volendam met 2 personen

Ben je op zoek naar een leuk uitje met je vriendin, vriend, familielid of partner? Volendam Events biedt enkele leuke uitjes aan voor 2 personen. Populaire arrangementen zijn Volendam Marken in 1 Dag, het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven en het Dagje Volendam met E-chopper. Je vindt ze in onze top 10 voor het leukste dagje uit in Volendam. Je boekt ze eenvoudig online. Daarna ontvang je een uitnodiging met routebeschrijving en factuur met betaallink. Betalen bij aankomst is ook mogelijk.

Dagje uit met kind of gezin?

Volendam is dé locatie voor een dagje uit naar Volendam met de kind of gezin. Lekker samen een dagje genieten van het bekendste dorp van Nederland. Activiteiten voor een gezin met kinderen zijn de foto in Volendams kostuum, Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en de boottocht naar Marken. Als de kinderen wat ouder zijn is ook Escape de Bar Room een leuk idee. Natuurlijk mag lekker eten en drinken niet ontbreken bij een geslaagd gezinsuitje. Wil je alles in één keer goed regelen? Boek dan een arrangement bij Volendam Events. Populaire arrangementen voor gezinnen zijn Volendam Marken in 1 Dag, Dagarrangement Aan de Volendams Haven en het Escaperoom arrangement. Voor kinderen tot 12 jaar bieden wij een leuke kinderkorting.

Uniek Dagje je weg met vrienden

Natuurlijk is een dagje uit ook leuk met een vriendengroep. Of het nu gaat om een groep mannen en vrouwen of alleen een mannenuitje. Bij Volendam Events beleven jij en je vrienden een onvergetelijk uitje in Volendam. Samen varen op een snelle RIB? Boek dan de RIB Belevenis in Volendam. Dit is een compleet uitje met welkomstdrankje, rib race, foto in Volendams kostuum en een borrel in Volendams café. Wil je samen feestvieren? Dan is de Volendamse Avond een aanrader. Samen met de vriendengroep beleef je een avondje stappen op de Volendamse dijk. Het dagje uit begint met een foto in Volendams kostuum. Aansluitend gaan jullie aan tafel in een uitstekend café aan de Volendamse haven. Tenslotte gaan jullie helemaal los tijdens een oergezellige kroegentocht. Hierbij ga je op stap met een échte Volendammer of Volendamse. Tijdens de kroegentocht organiseren we een leuke Party Popquiz en Karaoke. Dat is nog eens een feestelijk dagje uit.

Uitstapje met met vriendinnen

Op zoek naar een leuk dagje weg met vriendinnen? Bij Volendam Events boek je het leukste dagje Volendam met vriendinnen. Wil je samen een leuk spel spelen? Dan is de Wie is de Gladde Aal een goed idee. Je strijdt in teams om de meeste punten. Maar let op! In elk team zit een Gladde Aal. Deze doet er alles aan om het team zo min mogelijk punten te laten scoren. Zijn jullie in staat om de Gladde Aal in jullie team te ontdekken? Of slaagt de saboteur erin om jullie compleet om de tuin te leiden.

Dagje uit met collega’s

Wil je een leuk uitje met collega’s beleven in Volendam? Wij organiseren al meer dan 15 jaar de leukste bedrijfsuitjes en teamuitjes in Volendam. Verras je collega’s met een compleet verzorgd arrangement of leuke teambuilding. Populaire arrangementen zijn Dagarrangement Aan de Volendamse Haven en Volendam Marken in 1 Dag. Liever samen een leuk spelprogramma beleven? Dan zijn de Volendam Escape, Escaperoom of Muzikale Puzzeltocht originele ideeën voor een ongekend uitje in Volendam. Voor welk uitje kies jij?

Arrangementen voor een weekendje Volendam

Wil je meer dan één dagje in Volendam verblijven? Boek dan een weekendje Volendam. Volendam beschikt over uitstekende hotels, zoals Hotel Spaander, Hotel Old Dutch en Hotel Marinapark. Bij Volendam Events boek je snel en eenvoudig een compleet verzorgd weekendje. Je overnacht dan niet alleen in een uitstekend hotel in Volendam, maar je bent ook verzekerd van leuke en originele activiteiten, waarbij je Volendam echt ontdekt. Wat denk je van het weekendje Volendam Marken? Dit is een compleet verzorgd arrangement inclusief koffie met gebak, boottocht, lunch, puzzeltocht en foto in Volendams kostuum. Het is ook mogelijk om een weekendje Volendam op maat samen te stellen. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com en maak je wensen kenbaar. Je ontvangt dan binnen 24 uur geheel vrijblijvend een passende offerte.

Dagje Volendam met overnachting

Op zoek naar een leuk dagje Volendam met overnachting? Bij Volendam Events boek je snel, eenvoudig en voordelig een leuk dagje uit in Volendam met overnachting in hotel, B & B of vakantiepark. Wij bieden op onze website meer dan 250 uitjes aan. Al deze uitjes zijn perfect te combineren met een overnachting nabij het centrum en de Volendams Haven. Een dagje Volendam is zowel mogelijk op een doordeweekse dag als in het weekend. Volendam Events heeft ook een aantal leuke voordelige hotelarrangementen voor jullie samengesteld.

Een greep uit onze mogelijkheden:

 • Hotelarrangement Palingsound
 • Hotelarrangement Volendamse Avond
 • Weekendje Volendam Marken
 • Weekendje Volendam Feest & Cultuur

Kijk voor meer leuke hotelarrangementen op www.volendamevents.com/hotelarrangementen-volendam

Dagje Volendam op Maat

Wil je een dagje Volendam op maat samenstellen? Volendam Events is een echte specialist in maatwerk. Zo kan je al onze uitjes aanpassen naar persoonlijke wensen. Je kunt bij ‘bijzonderheden’ in de aanvraag of reservering je wensen aangeven.

Voorbeelden van persoonlijke wensen:

 • Extra lunch of diner aan arrangement toevoegen.
 • Activiteit aan arrangement toevoegen
 • Activiteit uit arrangement verwijderen
 • Activiteit uit arrangement vervangen door andere activiteit.
 • Aanvangstijd arrangement aanpassen
 • Dieetwensen

Het is ook mogelijk een dagje uit aan te vragen met een geheel eigen programma. Geef in een e-mail een tijdschema aan met activiteiten, datum, budget en eventueel een datum. Volendam Events stelt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op voor jullie unieke dagje Volendam. Het e-mail voor maatwerkaanvragen is info@volendamevents.com. Liever telefonisch contact over jullie dagje? Ook dat is mogelijk. Bel 0299 323217 en wij geven je advies over het leukste uitje in Volendam.

Volendam Events: Al 15 jaar specialist in het leukste dagje uit in Volendam

Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar het leukste dagje uit in Volendam. Van 2 tot 400 personen. Wij zijn creatief, enthousiast, flexibel en professioneel. Dat resulteert in prachtig aanbod van meer dan 250 activiteiten voor een onvergetelijk dagje uit in Volendam. Dit is het grootste en meest gevarieerde aanbod in Volendam. Daarnaast is Volendam Events betrokken, flexibel en professioneel. Ervaar het zelf en boek nog vandaag het leukste dagje uit. Heb je al een keuze gemaakt?

Meer tips voor een dagje uit in Volendam

Dagarrangement Aan de Volendamse Haven 

Het dagarrangement is een compleet verzorgd programma inclusief petit-lunch, foto, puzzeltocht Het Geheim van Volendam en smakelijk diner in een restaurant aan de haven. Een programma waarbij je lekker eet en de mooiste plekjes van Volendam ontdekt. En natuurlijk maken jullie een foto in Volendams kostuum, zodat je aan het einde van de dag een prachtig aandenken mee naar huis neemt. 

Dagarrangement Volendam Marken in 1 Dag 

Om Volendam én Marken op een originele manier te verkennen is dit arrangement een prima idee. De dag begint met koffie met gebak, vervolgens ga je met de boot naar Marken. Op Marken maak je een wandeling om de mooiste plekjes te ontdekken. Dan staat de lunch klaar in een gezellig eetcafé direct aan de haven. Tijd om de boot terug te nemen naar Volendam en voor een foto in Volendams kostuum. Natuurlijk wil je ook wat van Volendam zien en dat kan met Puzzeltocht het Geheim van Volendam.  Ben je er klaar voor? 

Workshop Volendams leren

Lijkt het je leuk om meer te leren over het Volendamse dialect? Dan is de workshop Volendams leren leuk om te doen. Je leert tijdens deze cursus veel typisch Volendamse woorden en uitdrukkingen. Ook gebruiken we Volendamse liedjes om het dialect beter te begrijpen. Heb je goed meegedaan? Dan neem je afloop het officiële diploma Volendams leren mee naar huis.

Puzzeltocht het geheim van Volendam

Puzzeltocht het Geheim van Volendam is een leuke manier om Volendam op een actieve manier te leren kennen. De Puzzeltocht leidt je langs de mooiste plekjes van Volendam, zoals het Doolhof, de oude haven en Hotel Spaander. Bij alle locaties ga je op zoek naar woorden. Als je de de juiste woorden vindt, vind je ook het het Geheim van Volendam. De Puzzeltocht zit vol met leuke weetjes. Dus na afloop weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Puzzeltocht Volendam

Bij groepen vanaf 8 personen boek je ook een puzzeltocht in teamverband. Een gids van Volendam Events verdeelt alle deelnemers in teams. Vervolgens gaan de teams op pad langs bijzondere locaties rondom de Volendammer dijk. Bij alle locaties worden de teams uitgedaagd de juiste antwoorden te vinden. Maar wanneer je goed samenwerkt, goed om je heen kijkt en goed puzzelt, vind je de juiste antwoorden. Na de puzzeltocht verzamelen de teams in een gezellig Volendams café. De gids bespreekt de antwoorden en beloont het winnende team met een passende prijs.

Foto in klederdracht

Bij een bezoek aan Volendam mag een foto in Volendams kostuum natuurlijk niet ontbreken. Bij aankomst in de studio worden jullie eerst aangekleed. De dames krijgen een dameskostuum en de heren een mannenkostuum. Vervolgens maakt de fotograaf een originele opstelling en krijgen de deelnemers typische Volendamse voorwerpen aangeboden. Nu is het plaatje compleet en kan de fotograaf alles vastleggen. Natuurlijk krijgt elke deelnemer na afloop een foto mee naar huis. De foto is een origineel aandenken aan jullie dagje uit in Volendam.

Escape Room: Escape the bar 

Volendam Events biedt enkele spannende Escape Rooms aan in café 't Gat van Nederland. Bij Escape the Bar heb je 45 minuten de tijd om uit het café te ontsnappen. De bareigenaar heeft jullie namelijk betrapt op beelden van de bewakingscamera. En hij is niet natuurlijk niet zo blij... Lukt het jullie om binnen de tijd het café te verlaten? 

Escape Room: Moord in het café 

Vannacht is het lichaam gevonden van Kees Kil. Hij is vermoord. Maar door wie? Jullie zijn aangesteld om de zaak op te lossen. Lukt het jullie om het mysterie rond deze moord te ontrafelen en de dader te vinden? 

Escape Room Arrangement 

Het Escape room arrangement is een geschikt dagje uit voor mensen die van spanning houden en ook graag wat van Volendam willen zien. De dag begint met een Escape Room. Daarna is het tijd om met een puzzeltocht de leukste plekjes te ontdekken en het Geheim van Volendam te ontrafelen.  Natuurlijk mag ook een foto in kostuum niet ontbreken. Tijdens een diner in restaurant aan de haven kan je nog even nagenieten van een dagje Volendam met spanning, verkenning en hilariteit. 

E-Chopper Tour

Wil je op een originele wijze de omgeving verkennen? Dan is een tour op een stoere E-Chopper een goed idee. Een E-chopper is een coole elektrische scooter, waarmee je geruisloos door de omgeving tourt. Daarbij ontdek je de mooiste plekjes van Volendam, Edam en Monnickendam. Of je tourt met de e-chopper naar Marken en vaart vanuit de haven van Marken terug naar de haven van Volendam.

Volendam Quiz

De Volendam Quiz is een leuke manier om meer te weten te komen over het wereldberoemde dorpje aan het Markermeer. De spelbegeleider deelt de deelnemers eerst in groepjes in. Dan krijgen de deelnemers de meest uiteenlopende vragen over Volendam voorgeschoteld. De vragen zijn ingedeeld in verschillende thema's zoals geschiedenis, taal, muziek en TV. De quiz bevat bovendien veel leuke muziek- en beeldfragmenten. Na afloop verdient het team naast eeuwige roem, natuurlijk een passende prijs.

Holland Quiz

Lijkt het je leuk om jullie Holland-kennis te testen in een gezellig Volendams café? Boek dan onze Ik Hou van Holand Quiz. Deze verrassende quiz bestaat uit diverse speelronden met verschillende thema's zoals geschiedenis, muziek, taal, sport en algemene weetjes en feiten. Nadat de teams zijn ingedeeld, gaat de quiz van start. Onze quizmaster stelt de meest uiteenlopende vragen over ons prachtige Holland. Met een stemkastje geef je antwoord. Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Sing a long Volendam

Volendam is het muzikaalste dorp van Nederland. Jan Smit, Nick & Simon en 3js staan al jaren aan de top in de Nederlandse hitlijsten. Volendam Events heeft speciaal voor groepen die het leuk vinden om samen te zingen een origineel programma ontwikkeld: De Sing a long Volendam. Samen met een Volendamse zangeres zing je samen de grootste hits van Volendamse en  Hollandse bodem. Enkele liedjes die je niet wilt missen zijn natuurlijk: 'Als de nacht verdwijnt´, ´Leef',  'Echte vrienden' en 'Pak maar mijn hand'.

Sing a long Diner

De Sing a long Volendam is ook perfect te combineren met een smaakvol driegangendiner in een sfeervol restaurant aan de Volendamse Haven. Het arrangement begint met een heerlijk voorgerecht. Vervolgens zing je samen met een Volendams zangeres de leukste liedjes en aansluitend wordt het hoofdgerecht geserveerd. Dan volgt weer een zangsessie om uiteindelijk het diner af te ronden met een smakelijk dessert. Het Sing a long diner is te boeken vanaf 12 personen.

 

Bezienswaardigheden Volendam

Wanneer je een arrangement boekt bij Volendam Events, ontdek je de mooiste plekjes van Volendam en Marken. 

1.Het Doolhof 

Dit is de oudste woonwijk van Volendam. Op het Doolhof heerste een 24 uurs-economie met o.a. een klompenmaker, klompenverkoper, bakker, tabakswinkel en zelfs een scheepswerf.

2. Hotel Spaander

Oprichter Leendert Spaander was een echte kunstliefhebber. Hij nodigde kunstenaars vanuit de hele wereld uit om bij hem te schilderen. In Hotel Spaander vind je daarom ook talrijke schilderijen over het vissersleven van toen. Schilders die geen geld hadden voor een overnachting, betaalden Leendert met een schilderij. 

3. Visafslag

Volendam bezat in 1891 met 258 schepen de grootste vissersvloot die viste op de Zuiderzee en de Noordzee. Na aanleg van de afsluitdijk schakelden de vissers om naar vishandel en de bouw.

4. Stolphoevekerk

Deze Nederlandse Hervormde kerk uit 1658 is een rijksmonument in de vorm van een Noord-Hollandse stolpboerderij. Deze kerk werd door de Edammers gebouwd om de Volendammers te bekeren.


Veelgestelde vragen over Dagje Volendam

Wat kost een dagje Volendam?

De prijs van een dagje uit hangt af van het arrangement dat je wilt boeken. Sommige groepen boeken alleen een foto in kostuum of een boottocht naar Marken. Als je een middag of hele dag in Volendam wilt verblijven, is het verstandig om een arrangement te boeken. Je profiteert dan altijd van combinatiekorting. Denk aan het arrangement Dagarrangement Aan de Volendamse haven. Hierbij combineer je een lunch, foto in Volendams kostuum én diner. De prijs bedraagt: € 55,00 per persoon. Dat is goedkoper dan wanneer je de onderdelen los boekt.

Welke bezienswaardigheden vind je in Volendam?

In Volendam is veel te zien. Je vindt aan de dijk de authentieke visafslag, Hotel Spaander, de traditionele kwakken (oude vissersboten) en het Stolphoevekerkje. Ook vind je langs de dijk prachtige bronzen beelden van de Bap (opa), Ootje (oma) en de Visserman. Elk beeld kent zijn eigen verhaal. Onze puzzeltochten en rondleidingen brengen jullie langs al deze bezienswaardigheden. Na een puzzeltocht of rondleiding weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Hoe boek je een dagje uit in Volendam?

Je kunt een uitje in Volendam gemakkelijk boeken via www.volendamevents.com. Je vindt op deze pagina een overzicht van de leukste arrangementen in Volendam. Van een Puzzeltocht door Volendam tot een compleet verzorgd uitje inclusief lunch en diner. Vind een leuk arrangement, vraag een offerte aan of reserveer direct. Je ontvangt dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of direct je reservering en uitnodiging per e-mail.  

Kan je originele activiteiten ondernemen in Volendam?

In Volendam is veel meer te doen dan je denkt. Zo kan je kiezen voor originele activiteiten als een Workshop Volendams leren, een Muzikale Puzzeltocht, een Sing a long Volendam of Volendam Escape. Ze zijn prima te combineren met een rondleiding, foto in Volendams kostuum, lunch of diner. Neem contact op met 0299 323217 of een stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Wat doe je in Volendam bij slecht weer?

Je wilt een dagje weg naar Volendam. Maar wat als het regent? In Nederland weet je het natuurlijk nooit... De ene dag loop je in je korte broek in een stralend zonnetje. En de andere dag kan je niet zonder jas naar buiten. Volendam ligt ook in Nederland. En dus regent het hier ook wel eens. Toch wij hebben goed nieuws: Ook bij minder goed weer is Volendam een bezoek meer dan waard.  Zeker wanneer je een arrangement boekt bij Volendam Events. Want onze arrangementen zijn een ideale mix van binnen- en buitenactiviteiten. Zo ben je ook bij slecht weer verzekerd van een onvergetelijk dagje weg. Dat is nog eens stralend thuiskomen.

Een greep uit onze originele arrangementen:

Dagarrangement aan de Volendamse Haven
Volendam Marken in 1 Dag
Gezellig Volendam
Volendamse Avond

Waar kan je de auto gratis parkeren in Volendam?

In Volendam vind je drie gratis parkeermogelijkheden. Deze parkeermogelijkheden zijn:

 • Marinapark Volendam
 • Slobbeland Volendam
 • Parallelweg

Deze parkeerplaatsen worden duidelijk aangegeven met de P-route, wanneer je Volendam binnenrijdt.

Hoe boek je een dagje Volendam op maat?

Het is mogelijk om een dagje Volendam op maat samen te stellen bij Volendam Events. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com en geef je gewenste programma aan ons door. Wij sturen je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Daarnaast kan je onze arrangementen naar wens en budget aanpassen. Geef bij de aanvraag bij ‘bijzonderheden’ aan welk onderdeel je wilt vervangen, verwijderen of toevoegen.

Houdt Volendam Events rekening met het coronavirus?

Volendam Events houdt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we bij al onze uitjes rekening houden met de 1,5 meter regel. Op de rondvaartboot zijn mondkapjes verplicht. Wil je meer weten over een uitje tijdens de coronacrisis? Neem dan contact op met 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com

Kan je een uitje van de ANWB of Postcodeloterij bij Volendam Events boeken?

Het is mogelijk om een vergelijkbaar uitje bij ons te boeken. Volendam Events heeft het grootste aanbod aan originele uitjes in Volendam. Bekijk onze arrangementen en kies een dagje uit. Vervolgens boek je het dagje uit. Je ontvangt binnen 24 uur alle informatie over jullie uitje naar Volendam. 

 • De beste uitjes tegen dé beste prijs
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Alles in één keer goed geregeld
 • 200 activiteiten
 • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen