Leuke vriendinnenuitjes in Volendam
 • De beste uitjes tegen dé beste prijs
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Alles in één keer goed geregeld
 • 200 activiteiten
 • Sterk in maatwerk

Vriendinnenuitje Volendam

Het leukste vriendinnenuitje in Volendam

Dagje weg met vriendinnen? Voor de leukste vriendinnenuitjes kom je naar Volendam. Hier is het elke dag weekend. De gezellige bedrijvigheid op de dijk geeft de dag al op voorhand een feestelijk tintje en dat kost je niets. Neem daarbij de talloze mogelijkheden om iets geks, leuks, bijzonders, avontuurlijks, muzikaals, actiefs of creatiefs te ondernemen en je hebt de ingrediënten voor een vriendinnenuitje of vriendinnenweekend waar jullie over een paar jaar met weemoed aan terugdenken. Eigenlijk hebben we alles al voor jullie geregeld. Onze arrangementen, workshops, feesten, boottochten, puzzeltochten en Escape Room zijn direct aan te vragen. Binnen 5 minuten is de organisatie van het vriendinnendag in Volendam rond.     

Vriendinnendag op maat

Liever een uitje op maat? Maak jullie wensen kenbaar. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com of bel 0299 323217. Volendam Events maakt voor jouw vriendinnengroep geheel vrijblijvend een offerte op maat.

lees meer…

1 t/m 10 van 230 resultaten

Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Ontsnap uit Geries café voordat de boze buurman de politie inschakelt. 100% corona proof Escape Room. Inclusief twee drankjes.


9,2 uitstekend
 • 1,0 uur
 • Vanaf: 5 pers
 • Prijs: 25,- p.p.

Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking. Inclusief begeleiding, twee drankjes en prijs winnende team.


8 zeer goed
 • 2,5 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 29,50 p.p.

Escape Room Arrangement

Compleet vriendinnenuitje met escape room, puzzeltocht, foto en diner.

8,5 zeer goed
 • 8,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 65,- p.p.

Crazy Volendam

Welk team toont het meeste lef? Een activiteit vol lef en hilariteit. Inclusief begeleiding, twee drankjes, prijs winnende team en usb met alle filmpjes.


8,7 zeer goed
 • 2 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 29,50 p.p.

Kroegentocht (Middageditie)

Gezellig en origineel middagprogramma rondom de Volendammer dijk. 


9,4 uitstekend
 • 3,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 19,50 p.p.

Quiz Arrangement Volendam

Een compleet verzorgd dagarrangement inclusief Puzzeltocht de Geheimen van Volendam, Holland Quiz, Foto in Volendams kostuum en buffettafel.  


8,2 zeer goed
 • uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 62,50 p.p.

Dagje uit Actie: De Volendammer Dag

Op zoek naar een origineel en voordelig arrangement. Boek dan de Volendammer Dag.


9,5 uitstekend
 • 5,5 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 49,50 p.p.

Karaoke Party Volendam

Zing nu samen het hoogste lied op de muzikaalste bodem van Nederland.


8,4 zeer goed
 • 1,0 uur
 • Vanaf: 4.0 pers
 • Prijs: 15,- p.p.

Kroegenpuzzeltocht Volendam

Verrassende en gezellige ontdekkingstocht door Volendam inclusief minicocktail, twee drankjes en karaoke.


8 zeer goed
 • 3,5 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 35,- p.p.

Muzikale Puzzeltocht Volendam

Combineer een verrassende puzzeltocht met een gezellige palingsound popquiz in Volendams café. Inclusief twee drankjes.


8,6 zeer goed
 • 2,5 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 29,50 p.p.
Meer resultaten
Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!
Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.
Wij werken ook voor.
Klanten

Vriendinnendag Ideeën

Op zoek naar leuke en originele ideeën voor je vriendinnendag of vrouwendag? Volendam Events heeft de leukste activiteiten voor jullie vriendinnenuitje in Volendam. Wat denk je van onze Escape the Bar? Samen met je vriendinnen zit je opgesloten in een Volendams café. Lukt het jullie om binnen 45 minuten uit het café te ontsnappen? Een ander origineel idee is onze workshop Volendams leren. Hierbij leer je Volendams praten als een echte Volendammer. Houden jullie van zingen? Boek dan onze Sing a long Volendam en zing samen met een Volendamse zangeres de leukste Hollandse en Volendamse krakers. Liever met de vrouwen ’s avonds op stap? Kies dan voor de Volendamse Avond. Dat is een compleet verzorgd avondprogramma inclusief foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht langs Volendams gezelligste kroegen.

Workshops voor vrouwen

Bij Volendam Events kan je ook terecht voor de meest uiteenlopende workshops voor dames. Wat denk je van klompen schilderen? Samen met je vriendinnen beschilder je de mooiste klomp. Tijdens de workshop wordt gezellig gekletst en natuurlijk zijn we kritisch over het werk van de anderen. Ook populair is de workshop Cocktails shaken. Bij Volendam Events leer je van een professional hoe je de allerlekkerste cocktails maakt. En natuurlijk mag je ze ook zelf opdrinken. Altijd al willen weten waarom die Volendammers zo raar praten? Dat komt door het Volendamse dialect. Tijdens de workshop Volendams leren leer je met je vriendinnen praten als een echte Volendamse. Altijd leuk als je Volendammers in hun eigen taal kunt aanspreken tijdens een borrelmoment. Workshops zijn natuurlijk gemakkelijk te combineren met andere activiteiten in Volendam, zoals een foto in Volendams kostuum of een compleet verzorgde Volendamse Avond.

Vriendinnenuitjes op het Markermeer

Wil je een leuk dames uitje op het water? Wij bieden je vele mogelijkheden voor een onvergetelijke boottocht op het Markermeer. Wat denk je van een zeiltocht op een authentiek zeilschip met hapjes en drankjes? Op zoek naar een compleet verzorgde dag met loungeboot? Dan is het arrangement Dagje Volendam met Loungeboot een goed idee. Dit is een arrangement inclusief petit lunch, foto in Volendams kostuum, boottocht met loungeboot en diner. Samen met de vrouwen Volendam én Marken ontdekken? Kies dan voor Volendam Marken in één Dag.  Dit is een compleet verzorgd dagje uit met koffie en gebak, rondvaart naar Marken, lunch, foto in kostuum en Puzzeltocht het Geheim van Volendam.

Goedkope vriendinnenuitjes

Een voordelig vriendinnenuitje boek je snel en eenvoudig bij Volendam Events. Wij bieden namelijk al onze activiteiten en arrangementen aan voor een scherpe prijs. Onze workshop Volendams leren boek je al voor € 14,00 per persoon inclusief begeleiding, drankje en officieel diploma. Ook een puzzeltocht door Volendam in teamverband boek je al vanaf € 17,50 per persoon. Wat denk je van het Crazy Volendam Arrangement? Al voor € 62,50 p.p. boek je een compleet dagprogramma inclusief Crazy Volendam, foto in kostuum, diner en kroegentocht.  Kortom: Een leuke en originele vriendinnendag in Volendam hoeft niet duur te zijn.

Vriendinnenuitje met overnachting

Wil je met vriendinnen een uitje plannen inclusief overnachting? Volendam Events organiseert je vriendinnenweekend van A tot Z. Al onze arrangementen zijn aan te vragen inclusief een hotelovernachting aan de Volendamse dijk. Zo kan je de Volendamse Avond boeken met een overnachting: Hotelarrangement Volendamse Avond. Maar ook bij andere arrangementen kan je bij een offerte-aanvraag aangeven dat je interesse hebt in een uitje met overnachting. Liever een vriendinnenuitje op maat samenstellen? Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com of bel met 0299 323217 en laat ons weten hoe jullie ideale vriendinnenweekend eruit ziet.

Actieve vriendinnenuitjes

Ben je op zoek naar actieve uitjes in Volendam? Dan heeft Volendam Events een passend aanbod voor jullie. Wat denk je van Outdoor Volendam? Samen met je vriendinnen ben je superactief bezig met klimmen, boogschieten, krat stapelen en vlotbouwen. Andere actieve uitjes zijn Footdarts, Poolvoetbal en Bubbel voetbal. Samen met je vriendinnen ga je de strijd aan. Welk team wint? Of wat denk je van een steptocht door Volendam? Met de step verken je in teams de allermooiste plekjes van Volendam, zoals het Doolhof, de haven, de visafslag en Hotel Spaander. Natuurlijk wint het team met de meeste punten een passende prijs.

Zussendag in Volendam

Zussendag organiseren in Volendam? Kies dan voor een leuk arrangement. Volendam Marken in 1 Dag is een populair arrangement voor zussen. Hierbij verken je samen de allerleukste plekjes van Volendam en Marken. Wil je met je zussen lekker feesten in Volendam? Boek dan de Volendamse Avond. Dit arrangement begint met een foto in Volendams kostuum. Daarna ga je aan tafel in een gezellig eetcafé in Volendam. Ten slotte gaan jullie helemaal los tijdens de kroegentocht. Tijdens de kroegentocht ontvang je in elk café een welkomstshooter, organiseren wij een party popquiz en dagen wij jullie uit om de Barchallenge zo snel mogelijk op te lossen. Beleef een onvergetelijke zussendag in Volendam.

Volendam Events organiseert jullie vriendinnendag

Volendam Events organiseert al meer dan 12 jaar de leukste vriendinnenuitjes in Volendam. Bij Volendam Events ontvang je altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of reservering. We zijn flexibel en denken graag met jullie mee. Je kunt je reservering nog aanpassen tot 24 uur voor evenement. Heb je al betaald, dan kan je na evenement een creditnota aanvragen en storten we het teveel betaalde bedrag terug. Zo betaal je alleen voor de dames die ook aanwezig waren. Verder houden we graag rekening met persoonlijke wensen van alle deelnemers. Zijn er deelnemers zwanger of zijn er vriendinnen minder goed ter been. Wij maken het alle vrouwen naar de zin!

 

Meer informatie over een vriendinnenuitje in Volendam?

Bel nu 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com


Veelgestelde vragen over Vriendinnenuitje Volendam

Met hoeveel personen kan je een vriendinnenuitje organiseren?

Volendam Events organiseert vriendinnenuitjes van 4 tot 30 - maakt niet uit hoeveel -  vriendinnen. Alle damesgroepen zijn dus van harte welkom voor een onvergetelijke vriendinnendag. Zo kan je met vier personen het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven of de Volendamse avond boeken. De Volendamse Avond is ook  populair bij grotere groepen. Andere populaire arrangementen zijn het Crazy Volendam arrangement, de Volendam Escape en de Sing a long Volendam.

Kan je het aantal personen van een vriendinnenuitje wijzigen na reservering?

Bij Volendam Events pas je het aantal personen kosteloos aan. Geef via 0299 323217 of info@volendamevents.com de wijzigingen door en wij passen de reservering aan.

Hoe organiseer je een vriendinnenuitje met overnachting?

Een vriendinnenuitje met overnachting organiseren is eenvoudig. Je kunt namelijk alle arrangementen combineren met een overnachting in hotel, bungalow of Bed & Breakfast. Wanneer je een arrangement wilt aanvragen of reserveren geef dan bij ‘bijzonderheden’ aan dat je ook een overnachting wilt. Je ontvangt dan een offerte of reservering inclusief overnachting.

Met welk budget is een vriendinnenuitje mogelijk?

De vraag is: welk budget is per persoon beschikbaar? Je bepaalt zelf welke activiteiten bij jouw budget passen. Een vriendinnenuitje is al mogelijk vanaf € 9,50 p.p. Voor dit bedrag boek je een boeiende rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam door een gids in Volendams kostuum. Natuurlijk hebben we ook de Puzzeltocht Volendam, de Crazy Volendam of de Volendam Escape. Deze zijn boekbaar vanaf € 17,50 p.p. Ben je op zoek naar een compleet verzorgde vriendinnendag? Kies dan voor de Volendamse Avond, het E-chopper arrangement of het Crazy Volendam arrangement. Kortom: Volendam Events houdt rekening met het budget van jouw vriendinnengroep.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Vraag een activiteit of arrangement aan via www.volendamevents.com/vriendinnenuitje-volendam en ontvang binnen 24 uur een offerte. Is de offerte akkoord? Dan bevestig je de offerte eenvoudig online.

Hoe reserveer je een vriendinnenuitje?

Je kiest een activiteit en reserveert direct via de website. Je ontvangt dan direct een uitnodiging per e-mail. Vervolgens  maakt Volendam Events alles in orde voor jullie komst. Betaling van het uitje gaat vooraf per factuur of contant op de dag zelf. 

Hoe vraag ik een vriendinnenuitje op maat aan?

Wil je een uitje op maat samenstellen? Stuur dan een e-mail naar info@volendamevents.com met de gewenste activiteiten. Per e-mail ontvang je binnen 24 uur - vaak nog dezelfde dag - een vriendinnenuitje op maat.

Kan een vriendinnenuitje doorgaan bij slecht weer?

Een vriendinnendag kan bij minder goed weer altijd doorgaan. Het regent nooit de hele dag. Bij slecht weer is het vaak mogelijk om buitenactiviteiten iets eerder of later te starten. Het is verstandig om je kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. Neem bij dreigend noodweer contact op met Volendam Events om een alternatief binnenprogramma te bespreken.

 • De beste uitjes tegen dé beste prijs
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Alles in één keer goed geregeld
 • 200 activiteiten
 • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen