Bij ons is het altijd Vrijgezellenfeest
 • De beste uitjes tegen dé beste prijs
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Alles in één keer goed geregeld
 • 200 activiteiten
 • Sterk in maatwerk

Vrijgezellenfeest in Volendam

Altijd Vrijgezellenfeest in Volendam! Voor mannen én vrouwen

Probeer je op dit moment een vrijgezellenfeest in Volendam te organiseren? Die kans is groot, als je deze tekst over het leukste vrijgezellenfeest in Volendam leest. Wij weten net als jij, dat de organisatie van dit vrijgezellenfeestje niet eenvoudig is. Je wilt namelijk een vrijgezellendag, die voor iedereen leuk en betaalbaar is. Waarschijnlijk heb je ook weinig tijd om het uitje goed te organiseren. En je weet ook dit: je vrienden of vriendinnen staan met een grote mond klaar, als jij het eerste voorstel doet. 

Creatief en betrokken bij jouw vrijgezellenfeest

Gelukkig zijn er evenementenbureau's met creativiteit en ervaring, die het leuk vinden om jouw vrijgezellenfeest tot een ongekend succes te maken. Volendam Events is zo'n evenementenbureau. Wij denken graag met je mee, zijn zeer betrokken en geven tips. We helpen je bij het vinden van de juiste activiteiten en arrangementen en zorgen ervoor dat het uitje tot in de puntjes is geregeld. Zo wordt ook het volgende vrijgezellenfeest een dag vol knotsgekke en dus memorabele belevenissen. 

Boek de vrijgezellendag snel, eenvoudig én voordelig online

Bij Volendam Events boek je snel en eenvoudig de leukste arrangementen voor jouw vrijgezellenfeest. Iedereen ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of directe reservering per e-mail. Wil je telefonisch advies? Bel dan 0299 323217. Wij helpen je graag bij de organisatie van het leukste vrijgezellenfeest in Volendam.   

lees meer…

1 t/m 10 van 198 resultaten

Escape Room Arrangement

Geniet van een compleet verzorgd dagje Volendam inclusief Escape Room, Puzzeltocht en foto in Volendams kostuum.


8,5 zeer goed
 • 3,5 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 37,50 voor25,00 p.p.

Crazy Volendam Arrangement

Het gekste vrijgezellenuitje in Volendam. Inclusief Crazy Volendam, foto, diner en onvergetelijke Volendamse Quiz Avond.

8,3 zeer goed
 • 8,0 uur
 • Vanaf: 8 pers
 • Van 62,50 voor52,50 p.p.

Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Ontsnap uit Geries café voordat de boze buurman de politie inschakelt. 100% corona proof Escape Room.

 


9,2 uitstekend
 • 1,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 25,- voor20,00 p.p.

Vrijgezellendag: Volendam Escape

Een spannend vrijgezellenuitje in Volendam. Welk team redt de Volendamse bevolking en verdient eeuwige roem

8 zeer goed
 • 3,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 29,50 voor19,50 p.p.

Zeilarrangement Volendam

Geniet van compleet Dagje uit in Volendam inclusief zeiltocht, foto in Volendams kostuum en Puzzeltocht de Geheimen van Volendam. 


8,9 zeer goed
 • uur
 • Vanaf: 8 pers
 • Prijs: 47,50 p.p.

De Mannen van de Volendammer dijk

Leuke combinatie van speciaalbiertjes met barchallenge. Gaan jullie de uitdagingen aan?


9,1 uitstekend
 • uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 39,50 p.p.

Steptocht Volendam

Activiteit Volendam? Ga met de step op pad en ontdek Volendam! Inclusief begeleiding, twee drankjes en prijs winnende team.


8,8 zeer goed
 • 2,5 uur
 • Vanaf: 10 pers
 • Van 37,50 voor29,50 p.p.

Muzikale Puzzeltocht & Foto in kostuum

Combineer een verrassende puzzeltocht met een gezellige palingsound popquiz in Volendams café. Inclusief een drankje en foto in kostuum.


8,6 zeer goed
 • 3,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Van 37,50 voor25,00 p.p.

Puzzeltocht Volendam

Verrassende puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam in teamverband. Inclusief een drankje.


8,7 zeer goed
 • 2,0 uur
 • Vanaf: 6 pers
 • Prijs: 17,50 p.p.

Shaken Happen Stappen Volendam

Een supergezellige combinatie van cocktails maken, lekker eten en een kroegentocht door het bruisende uitgaansleven van Volendam.


8,4 zeer goed
 • 7,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 72,50 p.p.
Meer resultaten
Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
Bedankt nog voor de super leuke dag!
Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.
Wij werken ook voor.
Klanten

Vrijgezellenfeest activiteiten

Op zoek naar leuke activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest? Wat denk je van de Sing a long Volendam. Zing samen met een Volendamse zangeres de grootste Volendamse en Hollandse krakers. Of lijkt het je leuk om in te burgeren in Volendam? Boek dan de Inburgeringscursus. In klederdracht voer je diverse opdrachten uit en word je een echte Volendamse. Of ontdek de gezelligste kroegen in Volendam tijdens de Kroegentocht Volendam. Tijdens de kroegentocht ontvang je in elke kroeg een heerlijke welkomstshooter en kan je prijzen winnen bij de party popquiz en barchallenge.  

Vrijgezellenfeest arrangementen

Ben je op zoek naar een leuk arrangement voor je vrijgezellendag? Bij het Escaperoom Arrangement probeer je te ontsnappen uit een Volendams café, ontdek je de mooiste plekjes van Volendam met een puzzeltocht, maak je een foto in Volendams kostuum en ga je samen aan tafel voor een smakelijk diner.  Hou je van feest? Boek dan de Volendamse Avond. Een compleet verzorgd avondprogramma inclusief foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Volendam. 

Leuke workshops voor vrijgezellendag

Op zoek naar een leuke workshop in Volendam? Dan heeft Volendam Events vast de workshop die je zoekt. Wat denk je van onze workshop Volendams leren. Hierbij leer je dus praten als een echte Volendammer. Liever creatief bezig? Dan is de workshop klompen schilderen een leuke vrijgezellenactiviteit. Gezellig samen schilderen en lachen om elkaars werk! Hou je van zingen? Dan is de Sing a long Volendam een goed idee. Samen met een Volendamse zangeres zing je gezellige liedjes van Jan Smit, Nick & Simon, Dré Hazes en andere Nederlandstalige artiesten.

Vrijgezellenfeest met overnachting in Volendam

Ben je op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest met overnachting in Volendam? Dan hebben we altijd een passend aanbod voor jou. Je kunt namelijk al onze vrijgezellenarrangementen combineren met een overnachting in hotel of bungalow. Ben je op zoek naar een populair hotelarrangement voor vrijgezellenfeesten in Volendam? Boek dan het hotelarrangement Volendamse Avond. Dit is een combinatie van foto in Volendams kostuun, buffettafel Volendam en kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Volendam. Aansluitend overnacht je in een hotel of bungalow. Dus ook een vrijgezellenfeest met overnachting boek je snel en eenvoudig bij Volendam Events.

 

Tips voor je vrijgezellenfeest in Volendam

1. Boek je vrijgezellenfeest op tijd 

Voordat je het weet is het programma is dat je wilt organiseren niet meer beschikbaar. Wil je ook overnachten? Dan moet je nog sneller zijn. Hotelovernachtingen zijn zeer populair, vooral in het weekend.

2. Stel een gastenlijst samen 

Stel een gastenlijst samen. Het is belangrijk dat de beste vrienden en vriendinnen meegaan. Maar een gezellige broer, zus, zwager of schoonzus hoort er natuurlijk ook bij!

3. Help! Op zoek naar een datum!

Een datum prikken is vaak erg moeilijk, omdat je te maken hebt met veel verschillende agenda’s. Maak bijvoorbeeld gebruik van de online datumprikker: https://datumprikker.nl/. Hierbij krijg je een mooi overzicht op welke datum de meeste mensen kunnen.

4. Stel het budget samen

Hoeveel geld wil je besteden aan het vrijgezellenfeest? Niet iedereen heeft hetzelfde budget. Het is belangrijk om rekening te houden met het budget van de deelnemers, want je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen bij het feestje aanwezig zijn.

5. Bepaal de locatie

Waar gaan we heen? Natuurlijk zoek je een onvergetelijke locatie voor de vrijgezellendag. Een locatie waar je leuke dingen kan doen. En die natuurlijk binnen het budget passen. Een voorbeeld is Volendam, waarbij je veel verschillende activiteiten kunt doen tegen scherpe prijzen.

6. Maak een activiteitenplanning

Kies je voor een activiteit die de vrijgezel leuk vindt? Of ga je toch voor een andere activiteit? Werk samen met een evenementenbureau. Het bureau heeft vaak keuze uit talrijke programma’s. Het is voordeliger én makkelijker om een arrangement te boeken met meerdere activiteiten. Je profiteert dan niet alleen van combinatiekorting, maar je vrijgezellenfeest is ook in één keer goed geregeld. Ook de organisatoren kunnen dan genieten van de dag!

7. Leg het programma vast

Is het programma helemaal naar wens? Reserveer dan tijdig het gewenste uitje. Sommige locaties zoals Volendam zijn erg populair. Het is natuurlijk zonde als het gewenste uitje niet meer beschikbaar is.

8. Verras de vrijgezel

Het is altijd leuk om ervoor te zorgen dat de vrijgezel niets van het uitje afweet. Dus probeer de datum en activiteiten geheim te houden en overval de vrijgezel op een onverwachts moment.

 

Uniek Vrijgezellenfeest op Maat

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest op maat? Een unieke combinatie met de leukste activiteiten. Bel 0299 32327 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com en laat weten wat jullie wensen zijn. Wij sturen je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Profiteer van meer dan 12 jaar ervaring en beleef het leukste vrijgezellenfeest in Volendam met Volendam Events.


Veelgestelde vragen over Vrijgezellenfeest in Volendam

Wie regelt het vrijgezellenfeest?

In ieder geval ben jij er nu wel bij betrokken… Vaak doe je dit niet alleen, maar zijn er enkele vrienden of vriendinnen bij betrokken. En je probeert samen een datum, een locatie en activiteiten vast te stellen. Dat valt soms niet mee, want iedereen heeft natuurlijk een andere mening.

Wat kost een vrijgezellenfeest?

Een vrijgezellenfeest hoeft niet duur te zijn. Voor een paar tientjes boek je vaak al een leuke activiteit. Als je slim bent, kies je voor een arrangement. Een arrangement is een combinatie van meerdere activiteiten die goed op elkaar aansluiten. Je bent dan niet alleen verzekerd van een leuk programma, maar je bent ook goedkoper uit. Natuurlijk kan je het zo goed maken als je wilt. Als het budget het toelaat, is een weekendje met je vrienden of vriendinnen ook een topidee. 

Wie betaalt het vrijgezellenfeest?

De kosten van het vrijgezellenfeest worden gedeeld door het aantal deelnemers. Houd er rekening mee dat de vrijgezel niet meebetaalt. Tenminste.. Daar gaan wij wel een beetje vanuit.

Wanneer vindt een vrijgezellenfeest plaats?

Een vrijgezellenfeest vindt plaats in de periode vlak voor het huwelijk. Aangezien de meeste mensen trouwen in de lente of de zomer, zijn de meeste vrijgezellenfeesten ook in deze periode. Niet verkeerd toch om in deze periode een leuk feestje te organiseren.

Wat te doen tijdens een vrijgezellendag?.

Tijdens een vrijgezellenfeest kun je veel leuke dingen doen. Doe een leuke puzzeltocht en leer de mooiste plekjes van Volendam kennen. Of wat denk je van Crazy Volendam, een programma waarbij je in twee teams probeert zoveel mogelijk punten te scoren. Of kies voor de Volendamse Avond. Een compleet uitje met foto in Volendams kostuum, diner en Kroegentocht langs de leukste kroegen van Volendam.

Hoeveel personen gaan er mee met een vrijgezellenfeest?

De gemiddelde vrijgezellengroep bestaat uit 8 tot 20 personen. Het verschilt per groep hoeveel personen er meedoen. De beste vrienden en vriendinnen zijn sowieso van de partij. Toch...? Daarnaast gaan er ook vaak broers en zussen mee. Een enkele keer is ook een enthousiaste moeder of tante van de partij. Het is natuurlijk ook maar net wat je leuk vindt...Een vrijgezellenfeest is bij ons mogelijk vanaf twee personen. Want die sluiten bij ons gewoon aan bij de kroegentocht.  

 • De beste uitjes tegen dé beste prijs
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Alles in één keer goed geregeld
 • 200 activiteiten
 • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen