• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Origineelste aanbod
  • Alles in één keer goed geregeld
  • Professioneel en enthousiast
  • Sterk in maatwerk

Boottocht Volendam

Varen op het Markermeer of IJsselmeer? Volendam Events biedt talloze mogelijkheden voor een geslaagde boottocht vanuit de haven van Volendam. Wat denk je van een boottocht op comfortabele rondvaartboot naar voormalig eiland Marken. Of stap aan boord van een authentiek zeilschip en verken zeilend de Gouwzee en het Markermeer. Ook kan je kiezen voor een relaxte boottocht met Loungeboot of voor een boottocht in supersnelle RIB. Welke boot heeft jouw voorkeur?

Rondvaart Marken

De meest gekozen optie is toch wel de boottocht naar Marken. Je gaat aan boord van een comfortabele rondvaartboot en deze brengt je naar het schiereiland Marken. Zowel binnen als buiten zijn er voldoende zitplaatsen en heb je een fabelachtig uitzicht op de havens van Volendam en Marken. De boot is van alle gemakken voorzien en heeft ook een bar, waar je koffie met appelgebak of een biertje kunt bestellen. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een compleet dagarrangement, waarbij je een boottocht naar Marken combineert met een foto in Volendams kostuum, verkenningstocht, lunch en diner.

Zeiltocht op authentieke zeilschepen

Een andere populaire boottocht is natuurlijk de zeiltocht. Zeilen is een bijzondere ervaring. Zeker op één van onze schepen. Dat zijn namelijk allemaal authentieke zeilschepen. Voor zowel kleine als grote groepen zijn er volop mogelijkheden om zeilend de Gouwzee en het Markermeer te verkennen. Veel groepen kiezen tegenwoordig voor een middag of avond zeilen. Deze boottochten worden dan gecombineerd met verschillende activiteiten aan wal, zoals bijvoorbeeld een rondleiding, foto in Volendams kostuum, Ik Hou van Holland Quiz of diner. Vind je het leuk om in de avond te zeilen? Dan is wellicht het Diner op Zee een goede optie. Hierbij combineer je de boottocht met een smaakvolle BBQ.

Boottocht met Loungeboot

Liever een kleinere boot met kapitein? Dan is een boottocht in onze loungeboot een echte aanrader. De loungeboot is een boot met  comfortabele zitbanken voor maximaal 12 personen. De perfecte boot om op een relaxte manier langs de kust van Volendam te varen. De boot wordt bestuurd door een gezellige kapitein, die je ook van alles over Volendam kan vertellen. Met de loungeboot kan je overal heen, maar vaak wordt gekozen voor een boottocht naar Edam of Marken. Ook leuk: aan boord is een CD-speler aanwezig, zodat je tijdens het varen kan genieten van de grootste hits uit Volendam…

Boottocht met RIB 

Voor mensen die van snelheid houden is een boottocht met een supersnelle RIB een topervaring. De RIB kan een snelheid bereiken tot wel 80 kilometer per uur. Je kunt je vast wel voorstellen dat zorgt voor een echte snelheidsensatie op het Markermeer. Rib varen kan al vanaf 30 minuten, maar je kunt er ook voor kiezen om langer over het water te racen. RIB varen is ook goed te combineren met activiteiten aan wal zoals een rondleiding, foto of een borreluurtje in gezellig Volendams café.

Meer informatie over een boottocht in Volendam?

Het is eenvoudig een boottocht online te boeken. Klik op het arrangement naar keuze, reserveer of vraag een offerte aan. Wil je telefonisch overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Volendam Events: 0299 323217.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden:

Watertaxi Volendam

Met de watertaxi snel naar Marken, Edam, Monnickendam of Amsterdam? Boek dan de watertaxi!

Lees verder
Tijdsduur 0.5uur
Vanaf 8 pers
pp incl BTW 20,00

Borrelboot Volendam

Boek de borrelboot en beleef het gezelligste uitje op zee.

Lees verder
Tijdsduur 2.0uur
Vanaf 10 pers
pp incl BTW 50,00

De BBQ Boot

Combineer een smakelijke BBQ met een comfortabele boottocht over de Gouwzee.

Lees verder
Tijdsduur 2.0uur
Vanaf 20 pers
pp incl BTW 50,00

Brunchboot Volendam

Combineer een vaartocht over de Gouwzee met een smakelijke brunch.

Lees verder
Tijdsduur 2.0uur
Vanaf 20 pers
pp incl BTW 50,00

Dagje Volendam met Zeiltocht

Combineer een prachtige zeiltocht op het Markermeer met een foto in Volendams kostuum

Lees verder
Tijdsduur 3.0uur
Vanaf 10 pers
pp incl BTW 60,00

Rondvaartarrangement Volendam

Combineer een rondleiding door Volendam met een boottocht naar Marken, foto in kostuum en een heerlijk diner aan de dijk. Te land ter zee en aan tafel!

Lees verder
Tijdsduur 6.0uur
Vanaf 8 pers
pp incl BTW 65,00

RIB Belevenis Volendam

Geniet van snelheid op het water en de gezelligheid aan de Volendammer dijk.

Lees verder
Tijdsduur 4.0uur
Vanaf 8 pers
pp incl BTW 65,00

Dinner Cruise Volendam

Stap aan boord van een comfortabel cruiseschip en combineer een uitgebreid buffet met een boottocht over de Gouwzee en het Markermeer.

Lees verder
Tijdsduur 4.0uur
Vanaf 50 pers
pp incl BTW 70,00

Diner op Zee

Smaakvolle combinatie van een zeiltocht vanuit de haven van Volendam en een BBQ aan boord.

Lees verder
Tijdsduur 4.0uur
Vanaf 15 pers
pp incl BTW 75,00

Zeilrace Volendam

Teambuilding Volendam op authentieke zeilboten

Lees verder
Tijdsduur uur
Vanaf 15 pers
pp incl BTW 75,00
Inloggen