• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen

Privacy policy

 

Januari 2019

Deze Privacy Policy geldt voor alle bezoekers van de websites van Volendam Events of aan haar gelieerde ondernemingen, dochterondernemingen en combinaties. 

Uw privacy is voor Volendam Events van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de dienst Volendam Events allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Volendam Events

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze dienst krijgen wij de volgende informatie over u:

-Uw naam en adres

-Telefoonnummer

-Factuuradres

-Emailadres

-Betalingsgegevens

-Geslacht

De wet noemt dit “persoonsgegevens” en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden. Dit leest u hieronder.

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de dienst of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

-per e-mail

-via social media

-per telefoon

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Nieuwsbrief

Ook kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment afzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. 
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Advertenties

Onze dienst vertoont algemene advertenties. Wij kijken of mensen deze leuk viden, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht. 

Wij vragen dan altijd eerst uw toestemming voordat zij uw gegevens krijgen.

Minderjarigen

Als u 16 jaar of jonger bent, dan mag u uitsluitend onder toezicht van uw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Cookies

Onze dienst gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. 

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze dienst werken dan niet goed meer.

Functionele en niet-functionele cookies

Wij maken onderscheid in functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies plaatsen wij altijd. Functionele cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren. Deze cookies worden standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer u de cookies niet accepteert. Functionele cookies zorgen ervoor dat u ingelogd kunt blijven tijdens uw bezoek aan onze website. 

Naast functionele cookies plaatsen wij ook standaard analytische cookies. Dit is een voorbeeld van een niet-functionele cookie. Deze is namelijk niet nodig voor het goed laten functioneren van de website. Hierdoor weten wij welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken wij onze website kunnen verbeteren. Pas wanneer u akkoord gaat met het plaatsen van cookies, plaatsen wij ook een aantal andere niet-functionele cookies. Deze hebben allemaal verschillende doeleinden, maar stellen ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Zo gebruiken wij cookies om verbeteringen op onze website te testen, social media buttons te tonen of om relevante advertenties voor onze diensten te kunnen tonen op andere websites. Lees hieronder meer over niet-functionele analytische cookies.

Analytische cookies 

Analytische cookies stellen ons in staat om uw websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak u onze website gebruikt, naar welke informatie u op zoek bent en welke pagina's het meest worden bezocht. Hierdoor weten wij welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken wij onze website kunnen verbeteren voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. Wij analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die wij verzamelen kunnen wij niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt! Wij maken gebruik van Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen wij altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

-Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina's.

-Het bijhouden van de duur van het bezoek.

-De uitgevoerde zoekopdrachten op de website.

-Gegevens over uw browser en apparaat waarmee u onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte.

-De manier waarop u op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of u op één van onze advertenties hebt geklikt of op een link in een e-mail.

-Enkele anonieme gegevens die zijn ingevuld in een formulier

Voor meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens uit deze cookies zal doen, verwijzen wij u door naar de privacyverklaringen van Google.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Integratie van social media cookies 

Social media zie je steeds meer op websites, denk hierbij aan Facebook, Instagram, Twitter, Youtube en ook Google. Ook op onze website maken wij gebruik van social media. Wij tonen video's en andere content die u via een button kunt promoten en delen via sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen social-media-bedrijven, zoals Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en Google, cookies, zodat ze u kunnen herkennen wanneer u bent ingelogd op dat sociale netwerk. De social media sites gebruiken vaak cookies om te weten vanaf welke website ze bezoekers binnen krijgen. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die u deelt. Voor meer informatie over de gegevens die social-media-bedrijven verzamelen, verwijzen wij naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.
Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

-Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord

-De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem

-Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert

-Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

-Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:

-uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

-inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

-het laten corrigeren van fouten

-het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

-intrekken van toestemming

-bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Vragen

Voor vragen over deze Privacy Policy kunt u contact opnemen met Volendam Events. Onderstaand treft u onze contactgegevens.

Contactgegevens

Volendam Events
Brugstraat 2-8
Postbus 275
info@volendamevents.com
0299-323217

 

Volendam Events – januari 2019

Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
Was erg leuk
19-03-2019
Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.
05-11-2012
Wij werken ook voor.
Klanten