• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen

Personeelsuitje ideeën

Op zoek naar leuke ideeën voor een personeelsuitje? Hier vind je veel tips en ideeën voor een onvergetelijk personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje. Je hebt verschillende mogelijkheden om een personeelsuitje in te vullen. Deze zijn in te delen in drie soorten uitjes:

- Personeelsuitje met één activiteit

- Personeelsuitje met meerdere activiteiten (arrangement)

- Personeelsuitje met overnachting

Personeelsuitje activiteiten

Wil je met het personeel een leuke activiteit ondernemen? Er is voldoende keuze. Veel bedrijven kiezen voor een leuk spelprogramma. Deze worden vaak in teams georganiseerd met een prijs voor het winnende team. Denk bijvoorbeeld aan een Escape Room, Wie is de Gladde Aal of de Muzikale Puzzeltocht.  Liever creatief bezig? Kies dan voor een workshop klompen schilderen of kaasmaken. Lekker gek doen en niet meer bijkomen van het lachen. Crazy Volendam zorgt voor veel hilariteit. Hier vind je meer tips en ideeën voor een actief personeelsuitje.

Arrangementen

De meest gekozen optie zijn de arrangementen. Dit is een compleet verzorgd personeelsuitje met meestal een lunch of diner. Hierbij combineer je meerdere activiteiten en profiteer je optimaal van Volendams mogelijkheden. Populaire opties zijn bijvoorbeeld het Rondvaartarrangement, Dagarrangement Mooi Volendam en de Volendamse Avond.

Meer informatie over personeelsuitjes?

Wil je persoonlijk contact over onze tips en ideeën voor een onvergetelijk personeelsuitje? Bel 0299 32317 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com. Wij helpen je graag verder.

 

Bekijk alle personeelsuitjes

Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
Wij hebben echt super mooie dag gehad. En het weer was natuurlijk ook super. De bemanning was erg vriendelijk. Kortom top middag!!!
23-04-2018
We hebben er vreselijk van genoten. De mensen van de organisatie zijn vriendelijke en gezellige mensen. Is zeker voor herhaling vatbaar !!!!
28-08-2016
Wij werken ook voor.
Klanten