• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk

Rondleiding in Volendam

Met Volendam Events beleef je een onvergetelijke rondleiding door volendam. Volendam Events biedt de meest uiteenlopende rondleidingen om Volendam echt te ontdekken. Van een rondleiding met gids in Volendams kostuum langs de mooiste plekjes van Volendam tot een gecombineerde rondleiding met bezoek aan palingrokerij, Volendams museum of boottocht naar voormalig eiland Marken. 

Rondleiding Volendam: Bezienswaardigheden

Volendam staat natuurlijk bekend als voormalig vissersdorp. In de haven vind je nog de visafslag, de Klokkenpaal en enkele authentieke Volendamse kwakken. Even verderop vind je de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Nabij het Doolhof staat de indrukwekkende Vincentiuskerk die de Volendamse vissers uit eigen middelen lieten bouwen. Het stolphoevekerkje onder aan de dijk is één van de oudste gebouwen in Volendam. Dit protestante kerkje werd door de protestantse Edammers neergezet om de katholieke Volendamse vissers te bekeren. Maar natuurlijk staat Volendam ook bekend om zijn prachtige dijk met uitstekende restaurants, winkels en terrasjes. Op deze terrassen kan je tijdens een kop koffie of een glas wijn genieten van het adembenemende uitzicht op voormalig eiland Marken. Een rondleiding door Volendam is dan ook zeer de moeite waard.

Rondleiding met gids in Volendams kostuum

Het is mogelijk om Volendam met gids te ontdekken. Onze gids neemt je mee langs de bezienswaardigheden van Volendam. Ook vertelt hij graag over de geschiedenis en over wat er tegenwoordig speelt in Volendam. Onze gidsen zijn professioneel en enthousiast. Met trots dragen zij tijdens de rondleiding de originele Volendamse klederdracht. Ze houden van Volendam en kennen het dorp als geen ander. Deze rondleiding is te boeken vanaf 8 personen en duurt één uur.

Bekijk rondleiding volendam

Gecombineerde Rondleidingen

Veel groepen kiezen voor een gecombineerde rondleiding. Dit is een rondleiding gecombineerd met andere activiteiten in Volendam. Zo is een rondleiding door Volendam goed te combineren met een boottocht naar Marken, een rondleiding in de palingrokerij, bezoek aan het FC Volendam stadion, Uniek Volendam en een bezoek aan het Volendams museum.

Bekijk rondleidingen volendam 

Rondleiding op maat

Wellicht vind je het leuk om een rondleiding door Volendam te combineren met een andere activiteit. Zo combineer je eenvoudig een rondleiding met een Ik Hou Van Holland Quiz of een workshop Volendams leren. Alle wensen zijn bespreekbaar en Volendam Events denkt graag met je mee. Klik hier voor een rondleiding op maat.

Meer informatie over rondleidingen?

Wil je meer informatie over een rondleiding door Volendam? Neem dan contact op met Volendam Events. Wij adviseren graag over een rondleiding die bij de groep past. Bel 0299 323217 of stuur je vraag naar info@volendamevents.com

Bekijk alle rondleidingen

Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
zeer geslaagde dag, waarvoor dank
Het was een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!
Wij werken ook voor.
Klanten
  • De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen