De leukste teamuitjes in Volendam
 • De beste uitjes tegen dé beste prijs
 • Ruim 12 jaar ervaring
 • Alles in één keer goed geregeld
 • 200 activiteiten
 • Sterk in maatwerk
Veilig betalen

Teamuitje Volendam

De leukste teamuitjes in Volendam

Wanneer je een teamuitje of bedrijfsuitje organiseert ben je altijd op zoek naar leuke en originele groepsactiviteiten voor het team. Wordt het dit jaar een actief, sportief of ander groepsuitje? Volendam Events organiseert al meer dan 12 jaar de leukste en origineelste teamuitjes en bedrijfsuitjes in Volendam. Wij bieden elk team een passend uitje of teambuildingsuitje aan voor elk budget. Bij ons kan je niet alleen terecht voor een teamuitje met teambuilding, een indoor teamuitje of een compleet verzorgd personeelsfeest, maar ook voor een teamuitje met overnachting of een unieke teamdag op maat. Kortom: Volendam Events heeft alles in huis voor het leukste teamuitje in Volendam.

lees meer…

1 t/m 10 van 100 resultaten

Teamuitje: Dagarrangement Mooi Volendam

Een uniek teamuitje met koffie en gebak, foto in kostuum, puzzeltocht, Experience Volendam en diner aan de haven.
8,8 zeer goed
 • 5,0 uur
 • Vanaf: 8 pers
 • Prijs: 59,50 p.p.

Rondleiding Mooi Volendam - Mooi Marken

Rondleiding door Volendam en Marken? Een complete rondleiding met lunch, boottocht, foto en diner.

8,8 zeer goed
 • 7,0 uur
 • Vanaf: 8 pers
 • Prijs: 85,- p.p.

E-Chopper Tour Volendam

Ontdek met collega's de mooiste plekjes van Volendam en omgeving.
8 zeer goed
 • 2,0 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 27,50 p.p.

Steptocht Volendam

Sportief teamuitje. Ga met de step op pad en ontdek Volendam! Inclusief een drankje.
8,8 zeer goed
 • 2 uur
 • Vanaf: 12 pers
 • Prijs: 29,- p.p.

Wie is De Gladde Aal?

Speel met je team de Volendamse versie van 'Wie is de Mol'. Welke collega is de 'De Gladde Aal'?
9,3 uitstekend
 • 3 uur
 • Vanaf: 8 pers
 • Prijs: 25,- p.p.

Teambuilding: Puzzeltocht Volendam

Originele puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam in teamverband. Inclusief een drankje.
8,7 zeer goed
 • 2,0 uur
 • Vanaf: 8 pers
 • Prijs: 17,50 p.p.

Sing a Long Diner

Zing met je team de grootste Hollandse en Volendamse hits en geniet van een smaakvol diner.
9,2 uitstekend
 • 3,5 uur
 • Vanaf: 12 pers
 • Prijs: 50,- p.p.

Volendam Marken in 1 Dag

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam en Marken met dit compleet verzorgde dagje uit. Inclusief koffie met gebak, rondvaart, lunch, foto en puzzeltocht.

8,6 zeer goed
 • 5,75 uur
 • Vanaf: 2 pers
 • Prijs: 55,- p.p.

Brunchboot Volendam

Leuk bedrijfsuitje. Combineer een prachtige boottocht over het Markermeer met een smaakvolle brunch.
9,5 uitstekend
 • 2,0 uur
 • Vanaf: 20 pers
 • Prijs: 50,- p.p.

Dagarrangement Aan de Volendamse haven

Compleet verzorgd teamuitje met lunch, puzzeltocht, foto in Volendams kostuum en diner.
8,5 zeer goed
 • 5,5 uur
 • Vanaf: 4 pers
 • Prijs: 55,- p.p.
Meer resultaten
Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
Perfecte gezellige dag
27-08-2016
Geen opmerkingen we hebben een super leuke dag gehad mede dankzij jullie geweldige puzzeltocht en de verzorging bij het havengat!
20-03-2019
Wij werken ook voor.
Klanten

Originele teamuitjes

Dit jaar moet het teamuitje echt origineel zijn. Een teamuitje dat je collega’s totaal niet zien aankomen. Wij denken graag met je mee om dat unieke uitje voor jullie te samen te stellen. In het aanbod van Volendam Events vind je een groot aantal originele activiteiten die je nergens anders kunt vinden. Wat denk je van Escape the Bar. Hierbij moet je proberen binnen de tijd uit een café te ontsnappen. En niet te vergeten onze Sing a Long Volendam. Samen met een Volendamse zangeres zing je de leukste Volendamse en Hollandse krakers. Of ontdek de mooiste plekjes van Volendam en Marken in het arrangement Volendam Marken in 1 Dag. Wat een teamuitje ook origineel maakt is hoe je het uitje indeelt. Bij Volendam Events kan je alle activiteiten combineren tot een uniek teamuitje. Combineer bijvoorbeeld een zeiltocht over het Markermeer met een foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht. Een ding is zeker: Bij Volendam Events ben je verzekerd van een origineel en onvergetelijk teamuitje.

Teamuitjes met teambuilding

Ben je op zoek naar leuke teambuildingsactiviteiten? Wat denk je van onze Escape Room 'Escape the Bar'. Bij deze Escape Room word je samen met collega’s opgesloten in een Volendams café. De tijd tikt en jullie moeten binnen 45 minuten de bar ontvluchten. Of kies voor Expeditie Volendam. Bij dit teambuildingsuitje bezoek je samen met collega’s diverse locaties rondom de wereldberoemde dijk en voer je samen originele en uitdagende opdrachten uit. Liever een actief teamuitje? Kies dan voor onze steptocht of fietspuzzeltocht door Volendam en omgeving. Ook ’s avonds zijn er mogelijkheden voor teambuilding. Neem bijvoorbeeld het Quiz Diner. Hierbij combineer je een smakelijk driegangendiner met een gezellige Ik Hou Van Holland Quiz.

Teamuitje met muziek

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus voor een muzikaal teamuitje kom je natuurlijk naar Volendam. En vanzelfsprekend bieden wij muzikale activiteiten aan. Zo hebben wij een Sing a long. Hierbij zing je de allergrootste hits uit Volendam en Holland met een Volendamse zangeres. Of wat denk je van het Holland Quiz Diner? Hierbij combineer je een driegangendiner met een gezellige Ik hou van Holland Quiz. Deze quiz bevat super veel leuke beeld- en geluidsfragmenten. Wil je dansen? Dan is de workshop Salsa dansen een echte aanrader. Andere muzikale activiteiten zijn de Muzikale Puzzeltocht, de Kroegentocht Volendam en het Sing a long Diner. Muziek = Volendam.

Actieve bedrijfsuitjes

Zoek je een actief bedrijfsuitje? Dan kunnen wij je verder helpen. Zo bieden wij diverse outdooractiviteiten aan. Bij het Outdoor Circuit Volendam wordt het écht superactief. Onderdelen van het circuit zijn klimmen, krat stapelen en boogschieten. Ben je meer op zoek naar een actief bedrijfsuitje met spelelement? Dan bevelen wij de activiteiten bubbelvoetbal, footdarts en poolvoetbal aan. Je kunt ook kiezen voor actieve uitjes op de Volendammer dijk. Denk dan bijvoorbeeld aan een verrassende steptocht, Crazy Volendam of Volendam Escape.

Indoor teamuitjes

Op zoek naar een indoor teamuitje? Volendam Events biedt uitstekende mogelijkheden voor een indoor teamuitje. Lijkt het je leuk om een Escape Room te doen? Kies dan voor Escape the bar en probeer binnen 45 minuten uit een Volendams café te ontsnappen. Of ben je op zoek naar een leuke quiz? Ga dan met elkaar de strijd aan tijdens onze Ik hou van Holland of Ik hou van Volendam Quiz. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een leuke workshop. Wat denk je van klompen schilderen, Volendams leren of cocktails shaken?

Originele Avondarrangementen

Ga met elkaar de strijd aan tijdens een spannend Escape Diner. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk de juiste code te kraken. Hiervoor moet je in teamverband verschillende uitdagende puzzels en raadsels oplossen. Welk team werkt het beste samen en wint de inhoud van de kluis? Een ander leuk avondarrangement is de Volendamse Avond. Dit is een compleet verzorgd avondarrangement inclusief foto in kostuum, diner en kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Volendam.  

Personeelsfeest

Wil je voor je team een personeelsfeest organiseren? In Volendam heb je talrijke mogelijkheden voor een onvergetelijk personeelsfeest. Onze arrangementen zijn uitermate geschikt als personeelsfeest. Je boekt dan direct een compleet verzorgd arrangement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Dagarrangement Mooi Volendam of de Volendamse Avond. Dit zijn beide feestelijke programma’s die garant staan voor een onvergetelijk uitje met het personeel. Ook kan je het personeelsfeest een thema geven zoals het thema Holland. Dan is het Ik Hou van Holland Quiz Diner een aanrader. Dit is Een verrassende combinatie van onze Ik hou van Holland Quiz met een smakelijk driegangendiner. Of wat denk je van een muzikaal thema? Dan is het Sing a long Diner of de Kroegentocht een geschikt arrangement. Liever een personeelsfeest op maat? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk. Bel of e-mail ons en laat ons weten hoe jullie ideale personeelsfeest eruit ziet.

Leuke workshops

Ook een workshop kan een leuke invulling zijn voor het teamuitje. Wat denk je van een workshop Volendams leren? Dit is een boeiende en hilarische workshop over het unieke Volendamse dialect. In de workshop leer je onder andere hoe het dialect is ontstaan en welke typische Volendamse woorden en uitdrukkingen er bestaan. Ook zijn er oefeningen met gezellige Volendamse kermisliedjes en ontvang je na afloop het officiële diploma Volendams leren. Ben je op zoek naar een creatieve workshop? Dan is de workshop klompen schilderen een uitstekende keuze. Andere populaire workshops zijn de workshop cocktail shaken, workshop bonbons maken en de workshop kaasmaken.

Teamuitje of Afdelingsuitje voor elk budget

Een dagje uit met collega's hoeft niet duur te zijn en is mogelijk met elk budget. Een boeiende rondleiding door Volendam is al beschikbaar vanaf € 10,00 per persoon. Natuurlijk is het ook mogelijk een compleet verzorgd teamuitje te organiseren inclusief teambuildingsactiviteit, boottocht, lunch en diner. Door ons uitgebreide aanbod is er altijd een activiteit of uitje dat past binnen het budget. Voordelige arrangementen zijn onder andere Dagarrangement Aan de Volendamse Haven en Volendam Marken in 1 Dag.

Teamuitje met overnachting

Teamuitje met overnachting organiseren? Geen probleem. Het is eenvoudig om een verrassend en origineel teamuitje te combineren met een overnachting in één van onze hotels direct aan de Volendamse haven. Bij een programma met overnachting heb je ook de mogelijkheid de teamactiviteiten te verdelen over meerdere dagen. Het is mogelijk om een hotelarrangement te boeken of een teamuitje met overnachting op maat samen te stellen.

Teamuitje of teamdag op maat

Volendam Events organiseert teamuitjes vaak op maat. Bel vrijblijvend 0299 323217 of stuur een e-mail met jullie wensen naar info@volendamevents.com. Binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) sturen wij een offerte die aansluit bij de wensen en het budget van het teamuitje.