Volendam: Ontdek Volendam
  • De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen

Volendam

Informatie over Volendam

Volendam is al meer dan 100 jaar een toeristenplaats die bekend is om zijn visserij, het schilderachtige oude centrum en het levendige havengebied. De fleurige klederdracht staat symbool voor heel Nederland. Het dorp kreeg ook grote faam om zijn sportprestaties en wie kent niet de term palingsound.

Bezoek aan Volendam

De Volendamse Dijk trekt jaarlijks een miljoen mensen. Wat is de magie van dit dorp? Slenterend over de Dijk en door de oude wijk Het Doolhof vind je sporen van het vissersverleden en de authentieke bewoning. Je stapt leuke snuffelwinkeltjes binnen en op de sfeervolle terrasjes geniet je van het fraaie uitzicht op de haven en het IJsselmeer. Door het bruisend komen en gaan van de vele bezoekers, heerst er altijd een vrolijke gezelligheid rond de Dijk.

Dagje Volendam

Je organiseert een groepsuitje of dagje uit in Volendam? Welk programma is geschikt voor iedereen? Wat is daarbij ook nog eens origineel en bijzonder? Zo'n speciaal dagje Volendam heeft Volendam Events voor jouw groep in petto, want onze arrangementen bewijzen hun succes iedere keer weer. Met thema's in alle richtingen: muzikaal, inspirerend, informatief, avontuurlijk, creatief of culinair. Ben je er klaar voor om jouw gezelschap een onvergetelijk dagje Volendam bezorgen? 

Bekijk hier het complete overzicht van alle uitjes in Volendam.

Meer informatie over een bezoek aan Volendam?

Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com

Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo.
Klanten referenties.
Wij hebben de langste route gereden naar Marken en terug. Het was te doen in drie uur maar als we op een terrasje een lunch hadden besteld was het niet gelukt in drie uur. Hoe dan ook was het wel super leuk om te doen!
20-03-2019
Het was leuk om te doen en goed voor mekaar allemaal
28-03-2018
Wij werken ook voor.
Klanten