• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen

Klantervaringen

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

 

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.
05-11-2012
We hebben een leuke middag gehad. Bedankt!
28-08-2016
Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.
08-11-2012
Was een erg gezellige dag! Bedankt!! Zou het een ander zeker aanraden...
27-03-2018
Fijn dat we niet steeds begeleid werden maar zelf creatief konden zijn. Het voelde relaxed om niet steeds iemand om je heen te hebben
14-08-2016
Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.
14-08-2016
Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag
05-11-2012
Het was een goed verzorgde dag. Ik wil zeker nog benadrukken dat we het meedenken erg hebben gewaardeerd.
05-11-2012
Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!
28-08-2016
Het eten en de quiz waren erg goed!
28-08-2016
We hebben het heel leuk ervaren. Linsey is een spontane, leuke meid en ze deed het super! Ook top dat we het konden verzetten. Werd helemaal niet moeilijk over gedaan!
27-03-2018
Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.
14-08-2016
Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!
07-11-2012
Perfecte gezellige dag
27-08-2016
07-11-2012