• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen

Klantervaringen

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

 

Het was een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!
28-03-2018
Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!
28-03-2018
Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion
28-08-2016
Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.
19-03-2019
Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!
28-03-2018
We hebben een heerlijk dagje uit gehad.
14-08-2016
Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie, ik zal jullie aanbevelen
20-03-2019
Organisatie helemaal top. Hebben een geweldige dag gehad.
28-08-2016
Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.
05-11-2012
Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.
14-08-2016
Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten
19-03-2019
Was een super leuk uitje en dus erg geslaagd. Geen enkele klacht. Linsey heeft ons TOP geholpen!
19-03-2019
jullie maken te weinig reclame voor jezelf onder de dorpsgenoten, van onze groep(31) kon niemand jullie, en dat is echt onterecht. jullie hebben een top avond verzorgt voor ons. we hebben een HELE leuke avond gehad en komen ZEKER nog een keer terug. gr fanfarecorps Wilhelmina Volendam
20-03-2019
We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!
28-08-2016
07-11-2012