• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk

Klantervaringen

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

 

We hebben een leuke dag gehad en vonden de fotosessie het leukst. Met vriendelijke groet, Familie de Bruin
20-03-2019
10
We danken U voor alles . We zijn zeer tevreden over de organisatie . We zullen U zeker verder aanbevelen. Mvg Pierre Peleman
20-03-2019
10
Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.
20-03-2019
10
Thank you for the fantastic afternoon!!
20-03-2019
10
Het was een leuke middag, met een leuke gids, we hebben ervan genoten!!! Ga zo door!!!
20-03-2019
10
Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.
20-03-2019
9
Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top dag gehad! Goed geregeld allemaal! Shout out naar Lindsey en Ramon, keep up the good work
20-03-2019
10
We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.
20-03-2019
10
Prima dag en uitermate prettige contacten voorafgaande aan de dag. Dat was super. Enige minpunt was de lunch op marken. Deze was matig en de bediening was ook niet prettig. De fotoshoot was daarentegen fantastisch met leuke mensen. Verder was het bijzonder om de volendamse kermis eens (eventjes) mee te maken. We hebben genoten.
19-03-2019
9
We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!
19-03-2019
10
We vonden het allemaal een gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. ik heb voor 49 personen betaald, het waren er uiteindelijk 45. ik zie het bedrag tegemoet. Bedankt voor alles. Groet Gerrie
19-03-2019
10
Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. Top! Ga zo door!
19-03-2019
10
Eigenlijk geen opmerkingen. Was goed geregeld, duidelijk en gezellig. We hebben een topdag gehad!
19-03-2019
10
prima dag gehad! bedankt!
19-03-2019
10
Zeer leuke middag/avond gehad. Eigenlijk niks op aan te merken Veel gelachen lekker gegeten kortom een zeer geslaagd personeelsuitje.
19-03-2019
10
  • De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Inloggen